If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Поръчах си от eBay, очаквам да видя към краят на месеца какво съм купил.
Но мисля ако е възможно преди да монтирам новият дисплей да да поумувам как да намаля нагряването на дисплея. С някаква изолация да го оградя или нещо друго.
Някой има ли идея от къде грее най много и къде да набутам изолация или фолио някакво.
А аз да попитам има ли някой който да е успял да ремонтира такъв дисплей?
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Дисплей от пълен фейс става и на вътрешен фейс. В момента съм с такъв със заводската пластмаса около него. Дисплея е със същия размер но при пълния фейс е скрит зад пластмасата. Ако искате мога да дам снимки след няколко дни.
Ясно колеги но дайте снимка да видим как изглежда.
1. Размерите на дисплея на феслифта еднакви ли са с дисплея на вътрешният фейслифт.
2. Използвал си само дисплеят / течните кристали /, или си заменил цялата коруба / пластмаса.
3. Пластмасата от фейслифта става ли на вътрешният фейслифт. Би трябвало да не става защото въздуховодите са други.
Ясно колеги но дайте снимка да видим как изглежда.
1. Размерите на дисплея на феслифта еднакви ли са с дисплея на вътрешният фейслифт.
2. Използвал си само дисплеят / течните кристали /, или си заменил цялата коруба / пластмаса.
3. Пластмасата от фейслифта става ли на вътрешният фейслифт. Би трябвало да не става защото въздуховодите са други.
Малко снимки и инфо ще са полезни.
Размерите са същите, използва се само дислеят без пластмасата около него без проблем. За посшедният ти въпрос нямам идея не съм и опитвал да слагам такава от пълен фейс.
Колата ми е в бокса така че снимки няма. При мен е цялата конзола от пълен фейс така взех колата. По думите на предишния собственик смяната е бог енд плей.
Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия
Само един въпрос....няма ли опасност като се сложи конзола на пълен фейслифт / пластмасата закрива повече от дисплеят от колкото при вътрешният фейс / в краят на дисплеят част от цифрите да се закрият от пластмасата.
Comment